Αγαπητοί εκπρόσωποι,
Αγαπητοί γονείς 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης γονέων του ελληνικού τμήματος του Ευρωπαϊκού Σχολείου Βρυξέλλες ΙΙΙ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην τακτική Γενική Συνέλευση, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018, ώρα 7 μμ, στην αίθουσα 1.του κτιρίου CCAB (Albert Borschette).

 

Η διαδικασία για τη θεσμική συγκρότηση των οργάνων της Ένωσης αναγράφεται στο καταστατικό της https://elparentsbxl.eu/katastatiko/καθώς και στο καταστατικό της ΑΡΕΕΕ https://apeeeb3.be/sites/default/files/uploads/APEEE_STATUTES_REV_AP.pdf

Όσοι γονείς δε διαθέτουν έγκυρο δελτίο εισόδου στα κτίρια της Ε.Ε., παρακαλούνται να  μας αποστείλουν το ονοματεπώνυμο καθώς και τον αριθμό δελτίου ταυτότητας μέχρι την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου, 5 μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση elparentsbxl@gmail.com


Το σχέδιο ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνει τα εξής σημεία:

  1. Απολογισμός 2018 (η γραπτή έκθεση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://elparentsbxl.eu/to-ds/μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018)
  2. Εξελίξεις για θέματα των Ε.Σ. στις Βρυξέλλες (προοπτικές δημιουργίας νέου παραρτήματος)
  3. Ειδικότερα θέματα του ελληνικού τμήματος (ιδίως η βαθμολογική εναρμόνιση και η ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης)
  4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη :

αNέου ΔΣ της Ένωσης

β. Δύο (2) εκπροσώπων του ελληνικού τμήματος (Δημοτικού-Νηπιαγωγείου και Γυμνασίου) στο ΔΣ της ΑΡΕΕΕ

γ. Δύο (2) εκπροσώπων του ελληνικού τμήματος στα Εκπαιδευτικά Συμβούλια (Δημοτικού-Νηπιαγωγείου και Γυμνασίου) του Σχολείου

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την υποψηφιότητα τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση council-elparentsbxl@googlegroups.com  δηλώνοντας τη θέση για την οποία θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι μέχρι μέχρι την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018.

 
H παρούσα ανακοίνωση αποτελεί την πρώτη αναγγελία της συνεδρίασης. Τα έγγραφα απολογισμού και άλλα κείμενα προς συζήτηση θα κυκλοφορήσουν εντός του μηνός Νοεμβρίου 2018. 
 
Παλαιά και νέα μέλη της Ένωσης μπορούν να καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή τους (25 ευρώ) για την περίοδο 2018-2019 κατά την προσέλευση ή και πρωτύτερα στο λογαριασμό της Ένωσης 
IBAN BE21 3774 2204 3603, 
BICBBRUBEBBBankINGPatris Georgios.

Στην τελευταία περίπτωση, παρακαλούμε να τυπώσετε και να προσκομίσετε το σχετικό αποδεικτικό πληρωμής.
 
Θεωρούμε την παρουσία σας στις 15 Νοεμβρίου απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχυρότερη δυνατή εκπροσώπηση του ελληνικού τμήματος του Ευρωπαϊκού Σχολείου στις αποφάσεις που το καθορίζουν.


Με θερμές ευχαριστίες για τη μαζική παρουσία σας και εγκάρδιους χαιρετισμούς,

 

Για το ΔΣ,

 

Τάσος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ