Αγαπητοί γονείς,

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Σωτηρόπουλος, μετά από επικοινωνία που είχε χθες με την κα Dieguez που έχει την οργανωτική μέριμνα για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού της Βελγικής Μαθηματικής Εταιρείας, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τη γλώσσα (Γαλλικά, Φλαμανδικά, Αγγλικά, Γερμανικά), την οποία θα χρησιμοποιήσουν για να συμμετέχουν στο διαγωνισμό αυτό.

Με καταληκτική ημερομηνία την 23η Νοεμβρίου 2018 εκ μέρους της Γραμματείας της ΟΜΒ θα πρέπει να παραληφθούν οι δηλώσεις συμμετοχής από τους καθηγητές το αργότερο την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, για να καθοριστούν κατόπιν τα τμήματα. Για τη σύνθεση των αντίστοιχων γλωσσικών τμημάτων θα ληφθούν υπόψη οι δηλώσεις συμμετοχής με τα ονόματα των μαθητριών/μαθητών και τη γλώσσα προτίμησης.

Περισσότερες πληροφορίες για τους υποψηφίους περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://omb.sbpm.be/

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων του ελληνικού τμήματος ΕΣ Βρυξέλλες ΙΙΙ

Calendrier de la 44e Olympiade Mathématique Belge (OMB 2019)

Vendredi 23 novembre 2018 : date limite pour l’inscription. Les formalités s’accomplissent nécessairement auprès du secrétariat national de l’OMB.

  • Mercredi 16 janvier 2019, de 13h30 à 15h : éliminatoires dans les écoles.
  • Mercredi 27 février 2019, de 14h à 15h30 : demi-finales dans les centres régionaux.
  • Mercredi 24 avril 2019, de 13h30 à 17h30 : finales Mini, Midi, Maxi à l’Université de Namur.
  • Samedi 11 mai 2019, à 9h45 : proclamation organisée par la SBPMef dans une université francophone.

 

OMB – Olympiade Mathématique Belge

omb.sbpm.be

Sur ce site, vous trouverez toute l’information et l’actualité relatives à l’Olympiade Mathématique Belge (OMB). N’hésitez pas à consulter notre page informations pratiques reprenant le calendrier ainsi que les adresses et numéros de contact.