Αγαπητοί γονείς,

Με στόχο την προώθηση της βιβλιοφιλίας, διοργανώνεται και φέτος η Ημέρα Βιβλίου, η ετήσια γιορτή παιδικού βιβλίου, σε συνεργασία με οκτώ βιβλιοπωλεία της πόλης μας. Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους επισκέπτονται την Έκθεση Βιβλίου κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτής.

Το ελληνικό εκθετήριο θα βρίσκεται στο αίθριο C του Δημοτικού και θα λειτουργήσει τις ώρες 8.15 π.μ. ως 3.30 μ.μ..

Όσοι γονείς επιθυμούν να βοηθήσουν στο ελληνικό εκθετήριο, παρακαλούνται να να μας ενημερώσουν μέχρι το πρωί της  Παρασκευής 9 Νοεμβρίου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις eleannas@yahoo.com  και v1arampatzi@gmail.com.

Για την πρόσβασή των εθελοντών γονέων στον χώρο του σχολείου (όχι όμως στο parking), θα χρειαστούμε τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς τους, καθώς και τις ώρες διαθεσιμότητάς τους (κυρίως το πρωί).

 

Αν επιθυμείτε να αγοράσει το παιδί σας κάποιο βιβλίο, δώστε του την ίδια ημέρα χρήματα (θα υπάρχουν επιλεγμένα βιβλία από 10€ ως 20€) σε κλειστό φάκελο με το όνομά του και θα το βοηθήσουμε να επιλέξει ένα βιβλίο κατάλληλο για την ηλικία και τα ενδιαφέροντά του.

 Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν και ένα ξενόγλωσσο βιβλίο από εκθετήρια άλλων γλωσσικών τμημάτων (L2) . Ειδικότερα, στο γαλλικό εκθετήριο, εκτός των άλλων, θα υπάρχουν και δίγλωσσα βιβλία (EN-FR, FR-GER, FR-ESP).

Υπογραμμίζεται ότι ποσοστό των εσόδων της έκθεσης προσφέρεται στη βιβλιοθήκη του Σχολείου για την ενίσχυση των επιμέρους γλωσσικών τμημάτων.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας.

Ελεάννα Στεργιούλη και Βίκη Αραμπατζή

Υπεύθυνες για τη διοργάνωση της Ημέρας Βιβλίου για το Ελληνικό Τμήμα

Για το ΔΣ Ένωσης Ελλήνων Γονέων

PDF-> BFposter2018 (2)