Αγαπητοί γονείς, 

Το ΔΣ της Ένωσης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην τακτική Γενική Συνέλευση του  Ελληνόφωνου Τμήματος, που θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά την Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022,  ώρα 6.30 μμ

Η Γενική Συνέλευση θα είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί με βάση τις διατάξεις του νέου τροποποιημένου καταστατικού της 21ης Οκτωβρίου 2021. Kαλείται να συζητήσει τα  θέματα της ημερήσιας διάταξης που ακολουθούν και κατόπιν να διενεργήσει αρχαιρεσίες  για εκλογή του νέου ΔΣ. Θα βρείτε συνημμένο το σχέδιο ημερήσιας διάταξης. 

Στη Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι γονείς του Ελληνόφωνου Τμήματος,  εφόσον εγγραφούν ως μέλη μέχρι και την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου, στις 12 τα μεσάνυχτα.  Η εγγραφή δεν προϋποθέτει την καταβολή συνδρομής και γίνεται ηλεκτρονικά μέσω μιας  απλής, ηλεκτρονικής διαδικασίας μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: 

https://bit.ly/Αίτηση-εγγραφής-μελών-Ένωσης-ΕΕΒ3 

Σχετικά με τις αρχαιρεσίες για τις θέσεις του ΔΣ που εκλέγονται από τη ΓΣ (σύνολο επτά), να  σημειωθεί ότι μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν καταβάλει την προαιρετική  ετήσια οικογενειακή συνδρομή των 30 ευρώ (Λογαριασμός Ένωσης – BE44 3771 2532 4845  – Nicole Stylianidou Ταμίας ΔΣ Ένωσης) μέχρι την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου, ώρα 5 μμ. 

Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν στην ηλεκτρονική  διεύθυνση council@elparentsbxl.eu μέχρι την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου, ώρα 5 μμ. 

Έχετε ήδη λάβει πληροφορίες για πρακτικά ζητήματα (σύνδεσμος zoom, τρόπος διεξαγωγής  της ψηφοφορίας μέσω MyAPEEE, εξουσιοδοτήσεις) με μέιλ από τους εκπροσώπους των  τάξεών σας. 

Ευελπιστούμε στην ευρύτερη δυνατή συμμετοχή σας! 

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς 

Για το ΔΣ, 

Τάσος Παπαδόπουλος
Πρόεδρος